Samenwerken


Testimonials

Testimonials

Hier zijn enkele testimonials van tevreden klanten en distributeurs. Als je zelf een verhaal hebt om te delen, stuur het ons dan op!


Diana

De meest kwaliteitsvolle make-up producten in de hele wereld!

Ik hou van de FM Make-up Advanced Foundation. Het is de beste foundation dat ik ooit gebruikt heb. Ik hou van de textuur, het is gemakkelijk aan te brengen en het ruikt gewoon prachtig! Ik ken heel wat FM Business Partners die ook de FM Advanced Foundation gebruiken en er even wild van zijn als ik. Een aantal professionele schoonheidsspecialistes hebben hun dure foundation ingeruild voor FM en vergelijken het nu met de kwaliteitsvolste make-up producten ter wereld! 

Diana
3/11/16

Franky De Smaele

De impact van natuurlijke ingrediënten

Mijn naam is Franky De Smaele en ben van opleiding schilder-behanger wat ik in zelfstandig bijberoep uitoefen.
Halverwege mei vorig jaar kwam ik in contact met de FM-producten; meer bepaald met de Power Cleaner. Ik was direct onder de indruk van de hoogwaardige kwaliteit van dit product. 

Een paar dagen later heb ik mezelf laten inschrijven als distributeur en ben zelf de FM-producten beginnen aankopen en gebruiken bij mij thuis, wat resulteerde, dat op de dag van vandaag ik nog enkel de huishoudelijke producten van FM GROUP gebruik en dit aan inkoopprijzen.

In juni vorig jaar nam ik de beslissing om de FM-producten zelf aan de man te brengen aan horeca en zelfstandige zaken en bedrijven. Eind vorig jaar ben ik begonnen homeparty's te organiseren en heb op een paar kleinere beurzen de FM-producten vertegenwoordigd. Daar zijn de deuren echt voor mij opengegaan toen ik ervaarde welke impact deze verzorging, make-up en parfum eigenlijk heeft, door hun natuurlijke ingrediënten zonder chemische stoffen en zeer aantrekkelijke prijzen.

Op de dag van vandaag ben ik bezig een eigen netwerk aan het opbouwen en ben ik reeds 9%. Ik besef nu dat er een aanzienlijke doorgroeimarge is en wil eind dit jaar tegen 21% aankijken.

Franky De Smaele
12/04/16

Dominique W.

Nieuwe waardevolle vriendschappen

Mijn naam is Dominique Wilschut en ik woon in Venray. Twee jaar geleden was ik wanhopig op zoek naar een manier om extra geld bij te verdienen. Ik was net weer terug op mijn voeten terecht gekomen na 1,5 thuis gezeten te hebben met een burn-out. Hoog zwanger van onze tweede zoon ging ik met Olga naar de presentatie bij het FM point in Roermond. Ik zei meteen na afloop, "waar kan ik mij inschrijven?" en 4 april 2012 werd ik lid. Mijn angst en weerstand om mensen te zien en met ze af te spreken verdween heel snel. Ik wilde iedereen vertellen hoe enthousiast ik was over FM Group. Oprecht enthousiasme is in mijn ogen echt de sleutel tot succes. Daarnaast het leren van mijn upline hoe ik mijn business krachtig kan opbouwen en dit dupliceren naar mijn downline. Ik ben super tevreden met mijn extra verdiensten iedere maand, maar ik heb veel meer erbij gekregen dat echt niet uit te drukken is in geld waardes. Nieuwe waardevolle vriendschappen, en de groei in persoonlijke ontwikkeling voor mij én de mensen in mijn team! Hoewel ik steeds een doel heb, is mijn geluk niet afhankelijk van het eind resultaat. Iedere dag geniet ik van wat ik doe en krijg ik hier steeds meer positieve energie van!

Dominique W.
20/02/14