Samenwerken


Testimonials

Testimonials

Hier zijn enkele testimonials van tevreden klanten en distributeurs. Als je zelf een verhaal hebt om te delen, stuur het ons dan op!


Natasja van Ooijen

Eigen gebruik is de sleutel van succes!

Lieve Allemaal!

Ik ben Natasja van Ooijen, 1972, en mompreneur, mental-&health coach en sinds mei 2008 gestart met FM World in Nederland.

Ik ben met netwerk marketing gestart omdat ik geloofde dat er meer was dan dagelijks op en neer rijden naar je werk, thuis te komen, te sporten of tv te kijken, dan te gaan slapen en de volgende dag het riedeltje opnieuw te beleven, je in het weekend twee dagen hebt om je leven te leiden zoals je werkelijk zou willen en dan is het weer maandag.........opstaan, werken, thuiskomen, eten en sporten of tv kijken, slapen, opstaan......kortom de welbekende rat-race.

FM is het ENIGE netwerkmarketingbedrijf waarbij de producten GOEDKOPER zijn dan in de winkel, en ja, zelfs onze duurste producten zijn nog 70% goedkoper dan in een winkel! De mensen gebruiken de producten toch al, begin eerst bij jezelf ALLES stap voor stap te vervangen voor je eigen merk, FM, en meteen laat je anderen profiteren van hetzelfde! Eigen gebruik is de sleutel van succes, een netwerk opzetten van mensen die het product zelf gebruiken, maar vergeet niet zelf het juiste voorbeeld te geven!

Dan is de volgende stap, betaald krijgen over inkopen van anderen, stukje winst als je een product verkoopt EN een maandelijkse wereldomzet winstdeling EN en een auto op jaarbasis EN betaalde vakanties naar paradijselijke bestemmingen is jouw beloning! Hoe weet ik dat? Ik ben al sinds 2008 een happy eigen gebruiker van FM, inmiddels heb ik ongeveer 15.000 FM members die hun eigen shop hebben. Heb ik sindsdien 33 x het allerhoogste niveau van het Orchidplan bereikt, rijd al 4 jaar een Mercedes van FM en heb in 2019 een nieuwe mogen ontvangen, ga elk jaar minstens 1 x op vakantie met FM, in 2019 naar de Malediven geweest met FM en heb al meer dan 9 Internationale Wereld Gala s mogen meemaken om mijn Orchid Award in ontvangst te nemen.

Mijn grootste drijfveer om FM te blijven doen is dat ik van mening ben dat IEDEREEN een keuze moet hebben deze mogelijkheid te bekijken om eventueel hun eigen vrijheid mee te creeëren. Ik probeer mijn team zoveel als mogelijk is te helpen ongeacht welk niveau ze hebben, ik zie ieder teamlid dat graag wil ontwikkelen als mijn enige teamlid. FM bied werken met eigen tijdsindeling, niets hoeft, niets moet, gebruik je eigen passie en talenten!

Ben je al ingeschreven maar nog niet GESTART met de business van FM? Misschien is vandaag de dag! En ben je nog niet ingeschreven? Bericht mij via social media! Welkom in ons team!

Liefs, Natasja van Ooijen

Natasja van Ooijen
4/02/19

Nicky Van Egmond

My goal is to build a life I don’t need a vacation from

Ik ben Nicky van Egmond, 27 jaar en werk in de ouderen thuiszorg.

Ik heb me een paar jaar afgevraagd wat ik wilde worden en of ik voor altijd in de zorg wou blijven werken. Ik heb verschillende opleidingen gedaan en niet afgemaakt, omdat ik merkte dat ik een hekel had aan tentamens en leren (wie niet). Daarnaast heb ik een auto-immuunziekte, waardoor ik vaak ziek ben en daardoor niet kan werken. Het werken in de zorg is eigenlijk te zwaar voor mij. 

In 2016 ben ik begonnen met netwerkmarketing en heb ik tot 2018 bij 3 bedrijven gewerkt, wat niet helemaal mijn ding was. Ik stond namelijk niet achter de producten. Ik kende mijn upline via een ander bedrijf en zag dat zij snel groeide en al gelijk verdiende met FM. Ik bestelde samples van de parfum bij haar en was meteen om, ik wou dit ook! 

Half mei ben ik gestart en in no time was ik 12%. FM kwam met een nieuwe incentive: naar BALI in april. Mijn doel was gezet, daar wou ik voor gaan. En in september behaalde ik 15, 18 en 21% en de maand erop Parel Orchidee, in maar 5 maanden tijd. En ja dan ga je ineens naar Bali in april en krijg je een Fiat 500 die je alleen hoeft te tanken. GAAF HE?

Uiteindelijk doe ik FM omdat ik vanuit huis of waar ik ook ben, kan werken, al voelt het geeneens als werk. Iets waar ik geen tentamens voor hoef te leren of eerst een diploma voor hoef te halen. Dat ik me niet ziek hoef te melden bij een werkgever of vakantie moet aanvragen. Dat ik mijn ouders een nieuw huis en financiële vrijheid kan geven. Veel mensen mag helpen om ook hun business op te zetten.

En dat ik wat van de wereld kan gaan zien en straks mijn kinderen kan zien opgroeien. Want uiteindelijk wil ik alleen mijn passie achternagaan, en dat is FM!

Nicky Van Egmond
4/02/19

Alexandra van der Hoff-Jordaans

Mijn top 5 tips!

Mijn top 5 tips:

Tip 1: als je topkwaliteit produkten zoekt voor weinig geld: het bestaat echt bij FM.
Tip 2: spring met FMGroup gerust in het diepe (het ondiepe doet zeer J). Er is geen enkele verplichting en alles mag: eigen gebruik, verkopen, netwerken. Je zit nergens “aan vast”: een verademing.
Tip 3: mijn motto is leven en laten leven: niet iedereen ziet in FM een opportunity. Ga mensen nooit pushen; hebben ze geen interesse, laat los! Some will, some won’t, so what, next!
Tip 4: deel je enthousiasme over de producten met anderen = gun dit anderen ook, ofwel vertel het concept door aan je eigen familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s. Dat doe je je hele leven toch ook al voor andere winkels, restaurants, merken? What’s new?
Tip 5: geef nooit op, ook als het tegenzit. De aanhouder wint!

Alexandra van der Hoff-Jordaans
31/01/19

Lianne Doornenbal

“Freedom is possible, but it isn’t free.”

Mijn naam is Lianne Doornenbal ik ben visagiste en moeder van 2 prachtige zonen.

Mijn man is militair en is met enige regelmaat van huis. En omdat ik 2 jonge kinderen heb wilde ik niet (meer) voor een baas werken.Hierdoor ben ik rond 2011 begonnen met een eigen bedrijfje om voor mezelf een inkomen te creëren. Dit ging met ups en downs maar echt verdienen wilde nog niet lukken.Ik was op zoek naar parfum om mijn assortiment te kunnen verbreden en ben daarom in 2014 aangemeld bij FM. Zoals menig persoon ben ik toen eigenlijk nog niet serieus wat gaan doen met FM.

Totdat in 2015 mijn man wederomop uitzending moest naar Mali. Mijn wereld stond op zijn kop. Mijn doel werd duidelijk. Mijn kinderen moeten nooit meer hun vader zolang hoeven missen. Wat er toen gebeurde is dat ik in 2 maanden tijd van 3% naar 9% ben gegaan. Wat een heerlijk gevoel was dit. Zien dat je echt wat kunt bereiken… als je ervoor gaat. 

 Dus heb jij ook dromen ga er dan voor… Want FM maakt dit echt mogelijk. En misschien duurt het voor de één langer dan voor de ander. Degene die hun dromen achterna gaan dat zijn de echte winnaars. Zij zullen hun dromen kunnen laten uitkomen.

Lianne Doornenbal
31/01/19