Samenwerken


Testimonials

Testimonials

Hier zijn enkele testimonials van tevreden klanten en distributeurs. Als je zelf een verhaal hebt om te delen, stuur het ons dan op!


Natasja van Ooijen

Eigen gebruik is de sleutel van succes!

Lieve Allemaal!

Ik ben Natasja van Ooijen, 1972, en mompreneur, mental-&health coach en sinds mei 2008 gestart met FM World in Nederland.

Ik ben met netwerk marketing gestart omdat ik geloofde dat er meer was dan dagelijks op en neer rijden naar je werk, thuis te komen, te sporten of tv te kijken, dan te gaan slapen en de volgende dag het riedeltje opnieuw te beleven, je in het weekend twee dagen hebt om je leven te leiden zoals je werkelijk zou willen en dan is het weer maandag.........opstaan, werken, thuiskomen, eten en sporten of tv kijken, slapen, opstaan......kortom de welbekende rat-race.

FM is het ENIGE netwerkmarketingbedrijf waarbij de producten GOEDKOPER zijn dan in de winkel, en ja, zelfs onze duurste producten zijn nog 70% goedkoper dan in een winkel! De mensen gebruiken de producten toch al, begin eerst bij jezelf ALLES stap voor stap te vervangen voor je eigen merk, FM, en meteen laat je anderen profiteren van hetzelfde! Eigen gebruik is de sleutel van succes, een netwerk opzetten van mensen die het product zelf gebruiken, maar vergeet niet zelf het juiste voorbeeld te geven!

Dan is de volgende stap, betaald krijgen over inkopen van anderen, stukje winst als je een product verkoopt EN een maandelijkse wereldomzet winstdeling EN en een auto op jaarbasis EN betaalde vakanties naar paradijselijke bestemmingen is jouw beloning! Hoe weet ik dat? Ik ben al sinds 2008 een happy eigen gebruiker van FM, inmiddels heb ik ongeveer 15.000 FM members die hun eigen shop hebben. Heb ik sindsdien 33 x het allerhoogste niveau van het Orchidplan bereikt, rijd al 4 jaar een Mercedes van FM en heb in 2019 een nieuwe mogen ontvangen, ga elk jaar minstens 1 x op vakantie met FM, in 2019 naar de Malediven geweest met FM en heb al meer dan 9 Internationale Wereld Gala s mogen meemaken om mijn Orchid Award in ontvangst te nemen.

Mijn grootste drijfveer om FM te blijven doen is dat ik van mening ben dat IEDEREEN een keuze moet hebben deze mogelijkheid te bekijken om eventueel hun eigen vrijheid mee te creeëren. Ik probeer mijn team zoveel als mogelijk is te helpen ongeacht welk niveau ze hebben, ik zie ieder teamlid dat graag wil ontwikkelen als mijn enige teamlid. FM bied werken met eigen tijdsindeling, niets hoeft, niets moet, gebruik je eigen passie en talenten!

Ben je al ingeschreven maar nog niet GESTART met de business van FM? Misschien is vandaag de dag! En ben je nog niet ingeschreven? Bericht mij via social media! Welkom in ons team!

Liefs, Natasja van Ooijen

Natasja van Ooijen
4/02/19

Alexandra van der Hoff-Jordaans

Mijn top 5 tips!

Mijn top 5 tips:

Tip 1: als je topkwaliteit produkten zoekt voor weinig geld: het bestaat echt bij FM.
Tip 2: spring met FMGroup gerust in het diepe (het ondiepe doet zeer J). Er is geen enkele verplichting en alles mag: eigen gebruik, verkopen, netwerken. Je zit nergens “aan vast”: een verademing.
Tip 3: mijn motto is leven en laten leven: niet iedereen ziet in FM een opportunity. Ga mensen nooit pushen; hebben ze geen interesse, laat los! Some will, some won’t, so what, next!
Tip 4: deel je enthousiasme over de producten met anderen = gun dit anderen ook, ofwel vertel het concept door aan je eigen familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s. Dat doe je je hele leven toch ook al voor andere winkels, restaurants, merken? What’s new?
Tip 5: geef nooit op, ook als het tegenzit. De aanhouder wint!

Alexandra van der Hoff-Jordaans
31/01/19

Lianne Doornenbal

“Freedom is possible, but it isn’t free.”

Mijn naam is Lianne Doornenbal ik ben visagiste en moeder van 2 prachtige zonen.

Mijn man is militair en is met enige regelmaat van huis. En omdat ik 2 jonge kinderen heb wilde ik niet (meer) voor een baas werken.Hierdoor ben ik rond 2011 begonnen met een eigen bedrijfje om voor mezelf een inkomen te creëren. Dit ging met ups en downs maar echt verdienen wilde nog niet lukken.Ik was op zoek naar parfum om mijn assortiment te kunnen verbreden en ben daarom in 2014 aangemeld bij FM. Zoals menig persoon ben ik toen eigenlijk nog niet serieus wat gaan doen met FM.

Totdat in 2015 mijn man wederomop uitzending moest naar Mali. Mijn wereld stond op zijn kop. Mijn doel werd duidelijk. Mijn kinderen moeten nooit meer hun vader zolang hoeven missen. Wat er toen gebeurde is dat ik in 2 maanden tijd van 3% naar 9% ben gegaan. Wat een heerlijk gevoel was dit. Zien dat je echt wat kunt bereiken… als je ervoor gaat. 

 Dus heb jij ook dromen ga er dan voor… Want FM maakt dit echt mogelijk. En misschien duurt het voor de één langer dan voor de ander. Degene die hun dromen achterna gaan dat zijn de echte winnaars. Zij zullen hun dromen kunnen laten uitkomen.

Lianne Doornenbal
31/01/19

Gerdi Bloemendaal

Een trotse FM team leider

Een trotse  FM team leider, Ik ben Gerdi Bloemendaal,53 lentes jong en getrouwd met Erik en samen hebben we twee kinderen. Onze dochter en zoon wonen al zelfstandig ,samen met hun partners. Wij wonen in het mooie Gelderland in het plaatsje Wehl (Doetinchem).Hier hebben we een verbouwde boerderij en wonen er nu 29 jaar. Samen met onze dieren hopen wij hier nog jaren van te  genieten .

Zelf ben ik een super enthousiaste fm gebruiker, sterker nog, ben echt van winkel verandert ,en vindt dat iedereen wel minimaal enkele producten van Federico Mahora in huis moet hebben staan ,de producten zijn gewoon lekker goedkoop, en van goede kwaliteit. Maar wil vooral heel graag  vertellen waarom  werken met fm zo leuk is en hoe het voor mij begon. Ik weet nog goed dat ik voor het eerste kennis maakte met de geuren van fm ,helemaal blij werd ik er van en meteen  kocht ik er vier ..nr 5,nr 12,nr32,nr101 voor nog geen €57,20....daar kun je nu amper een goede geur voor kopen in de winkel.

Mijn sponsor vroeg mij of zij bij mij thuis een party mocht verzorgen en ja zo gebeurde het en begin mei 2010nkwam zij bij ons en vroeg mij of ik zelf geen inkoop klant wilde worden en natuurlijk zij ik meteen ja! Want dan had ik de producten voor inkoop prijs! En toen ben ik distributeur geworden (of gewoon voordeel inkoopklant ). Maar ook omdat het veel vrijheid geeft ,voor mij heel belangrijk om dat ik na een vervelende periode iets voor mij zelf wilde en niet meer voor een baas wilde werken en dat is bij fm gewoon mogelijk.

De vrijheid om mij te ontwikkelen die kreeg van mijn man ,en van mijn kinderen is met geen pen te beschrijven. Ik ben echt helemaal onderaan begonnen ,dat wil zeggen dat ik nog geen pc kon aanzetten . Nu kan ik er aardig mee uit de voeten en ben veel op fb te vinden ,heb een website,een fb pagina twee groepen en een extra groep om nieuwe members in  mijn team op te starten. Ook heb ik door samen te werken met fm  al veel dingen overwonnen, durfde voorheen niet de  snelweg op en nu rij ik heel Nederland door ,om er een te noemen.

Ook mijn website zelf gemaakt ,wist niet dat ik dit kon en zo zie je maar weer wat fm mij heeft gebracht niet alleen verdiensten maar ook zeker persoonlijke groei. Het aller belangrijkste is dat iedereen zijn eigen invulling kan geven aan hoe jij wilt samen werken met Federico Mahora besparen ,verkopen of je eigen netwerk opbouwen.

Je kunt gewoon ontdekken  waar je goed in bent ,voor mij was het ‘anderen helpen zodat zij/hij zijn/haar doel kan halen of droom kan waar maken ,zo heb ik een hulpgroep gemaakt voor snel opstarten met fm ,en blijf ik altijd voor mijn team klaar staan, dat is wel de kracht van mij ,ook  houd ik  veel contact met mijn dounlijn .

Voordeel van  deze bij(baan) is  je kunt er je eigen draai aan geven en je zelf blijven ,lekker vanuit je eigen omgeving werken wanneer en hoeveel je wil. En wat doe ik dit graag, en wil dan ook voor veel mensen een voorbeeld zijn om toch voor met fm te gaan ,alleen voor privé gebruik is al een flinke besparing op jaar basis.

Het MLM waar iedereen zo sceptisch over is ,vind ik echt pure onzin en ik had er zelf nog nooit van gehoord dus maakte mij er ook niet druk om en maar goed ook anders was ik nu nog steeds voor een baas aan het werk . Ben nu een trotse teamleider geworden met een investering van toen 52,00

Ik ben al meer dan 8 jaar enthousiaste gebruiker van de producten en gebruik dan ook alles wat fm in hun gamma heeft, wat ik eerder elders kocht koop ik nu in mijn eigen webshop dit bespaart mij al veel geld. En omdat ik er nu wel mijn werk van heb gemaakt ,wat door de meesten niet als (echte)baan wordt gezien ,ben ik inmiddels wel eigen baas met al een aardige organisatie ,veel  vrijheid ,werk met TOP producten en gebruik ze ook lekker zelf .

Help nieuwe en bestaande  members met opstarten van fm  en heb daardoor veel nieuwe mensen leren kennen en fijne vrienden er bij gekregen. Alle dagen is voor mijn een feestje als het om het bezig zijn met fm activiteiten gaat,en ik leer iedere dag weer dingen erbij ! Ik ben super blij dat fm mij  is aangeboden, en geef nu ook andere mensen graag de zelfde kans als, als die ik toen heb gekregen .

Geurige Groetjes,    Gerdi Bloemendaal teamleider fm team Achterhoek !

Gerdi Bloemendaal
31/01/19