Word lid


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

De Flexibiliteit van Zelfstandig Ondernemen met FM WORLD

Bepaal je Eigen Succes in Relatiemarketing

Met FM WORLD kies jij hoe je je tijd besteedt en met wie je samenwerkt. Jij bent de architect van je eigen succes en zet plannen om in actie op een manier die voor jou werkt. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze kernactiviteit: relatiemarketing.

Wat is Relatiemarketing?

Relatiemarketing, ook bekend als multi-levelmarketing (MLM), is een geavanceerde vorm van directe verkoop die traditionele verkoopkanalen overbodig maakt. MLM bij FM WORLD draait om persoonlijk contact met de klant, waardoor het product sneller en directer zijn weg vindt naar de consument. Onze partners bieden exclusieve producten aan die niet in de standaardwinkels te vinden zijn, wat de aantrekkingskracht en uniekheid van ons aanbod versterkt. Directe verkoop, een belangrijk onderdeel van MLM, is wereldwijd een erkende verkoopmethode die strikt gereguleerd is. De inkomsten uit MLM-verkoop in de Europese Unie bedragen jaarlijks maar liefst 20 miljard euro, en in Polen alleen al is de jaaromzet meer dan 2 miljard dollar.

De Kansen bij FM WORLD

FM WORLD biedt diverse mogelijkheden:

  • Koop en Bespaar: Geniet van kortingen op dagelijkse producten zoals parfums, lichaamsverzorging en huishoudartikelen. Als partner koop je in tegen lagere prijzen, waardoor je bespaart op je eigen uitgaven.

  • Beveel en Verkoop: Na het ervaren van de kwaliteit van FM WORLD producten, kun je deze aanbevelen en verkopen aan je netwerk. Het verschil tussen de inkoop- en verkoopprijs is jouw winst.

  • Leiderschap en Teamwerk: Bouw je eigen team en versterk je financiële positie door anderen te inspireren om FM WORLD producten te verkopen. Als teamleider ontvang je commissies op teamaankopen, wat bijdraagt aan het collectieve succes.

Een Eerlijke Kans, Geen Piramidespel

Bij FM WORLD komen je winsten uit de verkoop van producten, niet uit het werven van nieuwe leden. Dit onderscheidt ons van financiële piramides en benadrukt de integriteit van onze bedrijfsvoering.

Ontdek zelf de vrijheid en mogelijkheden bij FM WORLD en maak deel uit van een groeiende gemeenschap die succes in eigen hand neemt.

Corporate Video


Testimonials