22 oktober 2018
Ingrediënten:
- 1/2 banaan
- 5 bosbessen
- 2 eetlepels havermout of gewone haver
- 1 ei
- 1 theelepel vanille-extract
- Water om de vereiste textuur te bereiken
Voorbereiding:
Maal de havermout tot je een kruimige textuur krijgt. Voeg het ei, het water, de banaan toe die met een vork en een vanille-extract is fijngestampt. Meng tot je een eenduidig textuur krijgt. Voeg de bosbessen toe. Bak...
Lees meer
22 oktober 2018
Ingrediënten:
- 1 mango
- 3 eieren
- 6 eetlepels havermout of gewone haver
- Water om de vereiste textuur te bereiken
Voorbereiding:
Vermaal de havermout tot je een bloemige textuur verkrijgt. Schil de mango, snijd hem in blokjes en plet deze met een vork en voeg dan havermout en eieren toe. Meng voorzichtig. Voeg water toe. Kneed het deeg een beetje en plaats het in een met bakpapier...
Lees meer
22 oktober 2018
Ingrediënten:
- 1 middelgrote bevroren banaan
- 5 frambozen
- Kaneel naar smaak
- Water om de vereiste textuur te bereiken
Voorbereiding:
Meng een middelgrote bevroren banaan met een kleine hoeveelheid water en de helft van de frambozen. Het mengsel moet de consistentie van zachte room hebben. Bestrooi met kaneel en versier met de rest van de frambozen.
Lees meer
22 oktober 2018
Ingrediënten:
- 4 eetlepels havermout of gewone haver
- 1 ei
- Stevia
- Cacaopoeder
- Water om de vereiste textuur te bereiken
- Fruit naar wens
Voorbereiding:
Vermaal de havermout of gewone haver tot je een bloemige textuur verkrijgt. Voeg het ei, stevia en water toe. Meng met elkaar. Verwarm de olijfolie in de pan en giet er een dunne laag van het mengsel op. Bak het aan beide kanten...
Lees meer
22 oktober 2018
Ingrediënten:
- 3 dunne plakjes ananas
- 3 eetlepels havermout of gewone haver
- 50 g ongepelde amandelen
- 2 eieren
- 1 thee lepel vanille-extract
- 8 gram bakpoeder
Voorbereiding:
Maal de havermout of gewone haver tot je een bloemige textuur verkrijgt. Voeg de in blokjes gesneden ananas, ei, vanille-extract en bakpoeder toe. Meng alles om een glad deeg te krijgen. Vet de cup cake...
Lees meer
22 oktober 2018
Ingrediënten:
- Dubbele kipfilet
- 75 gram spinazie
- 123 gram champignons
- Olijfolie
- 1/2 ui
- 3 tenen knoflook
- 1 laurierblad
- Zout
- Nootmuskaat
- 1/2 glas water
Voorbereiding:
Verdeel de kipfilet en leg de spinazie ertussen. Kruid met peper en zout en bak in olijfolie en knoflook tot ze goudbruin zijn. Voeg olijfolie, de helft van een gesnipperde ui, 3 teentjes gemalen knoflook en de helft...
Lees meer