FIT6


22 oktober 2018

Koolhydraatarme Spaghetti Bolognese – Zoölogische uitvoering

Koolhydraatarme Spaghetti Bolognese – Zoölogische uitvoering

Ingrediënten:

  • Mager rundergehakt of kip gehakt
  • Tomaat
  • Ui
  • Knoflook
  • Olijfolie
  • Laurierblad
  • Zwarte peper
  • Zout
  • Courgette (om zoodles te bereiden, dat wil zeggen dieet courgette noedels)

Voorbereiding:

Fruit de gesnipperde ui in olijfolie. Wanneer deze doorschijnend wordt, voeg dan de kleine stukjes gesneden tomaat toe. Laat 5 minuten koken. Voeg het vlees toe. Breng op smaak met zout, laurier, zwarte peper en knoflook. Doe de deksel op de pan en kook gedurende 15 tot 20 minuten.

Bak knoflook in olijfolie. Voeg vervolgens de courgette in dunne "noedel-achtige" reepjes en bak deze een minuut. Voeg het vlees toe en bak nog een minuut

Corporate Video


Testimonials